Examenreis

Ben jij nu keihard voor je examens aan het knokken? En kun je niet wachten tot ze voorbij zijn om er dan maar even tussenuit te kunnen? Het Italiaanse eiland Elba is voor jou dé plek om even helemaal bij te komen van die zware examen periode. Ga thuis niet stressen, wachtend tot die uitslag, maar ontspan op het zonnige Elba!

Wie de tijd van zijn leven wil hebben op een eiland met parelwitte stranden en een azuurblauwe zee, mag deze reis absoluut niet missen. Op Elba is voor iedereen wat te beleven en te doen. 
Wissel watersportactiviteiten, zoals kajakken en snorkelen, af met chillen op het strand. In voor meer actie? Door mee te gaan mountainbiken en hiken, zorgen wij ervoor dat de adrenaline met volle kracht door je lichaam gaat stromen.


Hoe kom je op Elba?
Ryanair vliegt naar Pisa vanaf: Eindhoven, Weeze (Dusseldorf), Charleroi (Brussel)

Transavia vliegt naar Pisa vanaf: Schiphol en Rotterdam/Den Haag airport
In juni zijn de prijzen van deze maatschappijen erg laag, waardoor je vanaf € 35,- al een retourtje kunt hebben! Na boeken ontvang je een reisbescheiden waarin heel uitgebreid de reis van Pisa airport naar Elba staat omschreven (duurt ongeveer 3 uur inclusief veerboot). 

Tip: bezoek op de heen of terug weg ook even de scheve toren van Pisa 🙂