YOGA

Je dag beginnen met een flinke energie boost of juist ontspannen afsluiten? Neem een moment voor jezelf en geniet van een fijne yoga les op mooie locaties!

De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau en worden begeleid door een gecertificeerd yoga docent. Ook als je nog nooit yoga gedaan hebt ben je meer dan welkom. Misschien laat je je tegen houden door de gedachte dat je heel lenig moet zijn, lang stil moet kunnen zitten of dat yoga zweverig is. Niets is echter minder waar. Gooi je vooroordelen over boord en ervaar zelf wat yoga voor jou kan doen!

 • Een ontspannen moment voor jezelf
 • Soepele spieren en een relaxte geest
 • Prachtige locaties
 • Gecertificeerd yoga docent
 • Geschikt voor alle niveau’s

Yoga helpt je lichaam en geest fit, flexibel en sterk te houden. Het geeft je een krachtige energy boots en helpt je volledig te ontspannen. Een vakantie is het perfecte moment om deze momenten voor jezelf te pakken. Een uur lang waarin je helemaal nergens mee bezig hoeft te zijn en je jezelf volledig over kan geven aan deze mooie vorm van selfcare. Ook die pijnlijke spieren die je misschien hebt na een van onze toffe activiteiten zullen baat hebben bij de oefeningen. De combinatie van inspanning en ontspanning helpt namelijk om je spieren soepel te houden.

Losse les

Met een losse les ben je flexibel en deze is ideaal als je eens een les wil proberen.
Als je twee of meer lessen wil boeken raden wij het Yoga Pakket aan.

Een losse les kost €7,50 en duurt 60 minuten.

Yoga Pakket

Met het voordelige yoga pakket boek je 3 lessen voor slecht €15,-. Dit betekend dat je 1 les gratis krijgt!
Het perfecte pakket om op een voordelige manier kennis te maken met yoga of om je practice tijdens je vakantie te onderhouden.

Speciale Sunset Session

Voor een extra speciale yoga beleving boek je de ‘special sunset session’. Deze les vindt plaats bij ‘Santa Lucia’ op de berg tussen Lacona en Portoferraio. Dit is een prachtige locatie bij een verlaten kerkje met 360 graden uitzicht over het eiland. Vanaf hier zie je onder andere de prachtige hoofdstad Portoferraio, waarachter je de zon in de zee ziet zakken.

Deze les kost, inclusief vervoer naar Santa Lucia, €10,- en zal 60 minuten duren. Natuurlijk is er naast de les voldoende tijd om van het mooie uitzicht te genieten. De tijden van deze les zullen worden aangepast aan de zonsondergang.

BELANGRIJKE INFORMATIE

 • Geschikt voor alle niveaus
 • Gecertificeerd yoga docent
 • Matjes zijn aanwezig, indien je zelf een matje hebt stimuleren wij je deze mee te nemen
 • Draag comfortable kleding waarin je je gemakkelijk kunt bewegen
 • Neem een warme trui of vest mee om jezelf warm te houden tijdens het ontspanningsmoment aan het eind van de les
 • Neem een flesje water mee

Locatie

De reguliere lessen zullen op twee prachtig locatie’s plaats vinden namelijk op het zandstrand Lacona Beach en het kiezelstrand Margidore. Beide locaties liggen op loopafstand van de camping. Afhankelijk van de dag en het tijdstip zal een van de twee locaties gekozen worden. We verzamelen bij de ingang van camping Lacona.
De special sunset session vindt plaats op op de bergen bij Santa Lucia. Hiervoor zullen we een korte autorit omhoog de bergen in maken waarna nog een kleine klim van ongeveer 10 minuten volgt. Voor deze sessie verzamelen we ook bij de ingang van camping Lacona.


Parkeren
Helaas mag je niet op dit parkeerterrein parkeren als je geen gast van Camping Lacona bent. Er zijn een aantal parkeerplaatsen bij de toegangsweg, maar die zijn vaak al vroeg bezet. Als je parkeerruimte nodig hebt adviseren we je om gebruik te maken van de parkeerplaatsen van Via del Moletto of van het terrein tegenover Bar Lacona. De loopafstand naar Margidore is vanaf daar ongeveer 5 minuten.