Accommodatie

Omdat we iedereen van dienst willen zijn en jullie de optie willen geven om een keuze te maken in accommodatie, hebben we verschillende types bungalowtenten ingericht. Deze tenten variëren van grote en zijn ingericht voor 2 tot en met 6 personen.

Je kunt kiezen uit de volgende type tenten (klik op de tent voor meer informatie):

– Safaritent –

voor maximaal 5 personen

– Basic Bungalowtent –

tent, elba, camping
Voor 1 tot 4 personen

– Hosteltent –

Te boeken per bed, gedeelde tent

De Camping en de Omgeving

Het Elba Travels Kamp is gesitueerd op camping Lacona aan de zuidzijde van het eiland. Deze drie sterren camping ligt aan de ene kant op slechts 50 meter van ons watersport strand en aan de andere kant vind je een 1,2 kilometer lang zandstrand op 250 meter afstand.

De camping wordt omgeven door het dennenbos en de prachtige natuur van het Parco Nazionale Arcipelago Toscano dat zich over de gehele westkant van het eiland uitstrekt. Zo kun je vanaf de camping een prachtige wandeling maken over de landtong ‘Capo di Stella’.

Zowel aan de stranden als in het ruim opgezette dorp Lacona heb je ruime keuze uit verschillende restaurants waar je heerlijk uit eten kunt gaan, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over één van de vele baaien. Liever alleen een drankje doen? Ook geen probleem, want Italië staat bekend om zijn kleine barretjes en dus heb je ook binnen een straal van een kilometer ruime keuze uit veel gezellige plekjes. 

Faciliteiten Camping Lacona***

  • Zwembad (geen badmuts nodig)
  • Restaurant
  • Bar
  • Campingwinkel
  • Kinderspeelplaats met o.a. een ballenbak en luchtkussen
  • Sanitair is voorzien van gratis warme douches en toiletpapier op de toiletten
  • Wasmachines en droger aanwezig, hiervoor kunt u een muntje halen bij de receptie voor € 3,- (incl wasmiddel). 

Het Elba Travels Kamp

Gedurende de reis verblijf je op het Elba Travels Kamp. Het centrale punt op het kamp is Piazza Scirocco waar ons terras voor al heel wat gezellige avonden hebben gezorgd. Daarnaast kun je er relaxen in hangmatten en helemaal tot rust komen bij onze lounge spot.
Aan het centrale plein staat de gezamenlijke kooktent die is uitgerust met een keuken. Ook kun je voor een klein bedrag met ons mee eten. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende koude drankjes of snacks bij ons te bestellen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn tijdens je reis, staat het Elba Travels team, bestaande uit de reiscoördinatoren en activiteiteninstructeurs, hier voor je klaar.

Ligging van het Kamp

Camping Lacona is een terrassen camping en onze tenten bevinden zich bovenaan de camping. Het is daardoor een stukje omhoog lopen, maar je krijgt hier wel veel voor terug. Wij zitten namelijk op het einde van de camping, waardoor je geen overlast hebt van andere camping gasten. De terrassen zorgen ook voor mooie privé plekjes voor de tenten.

Wil jij alvast jou tent reserveren? Dit mag je bij je boeking aangeven. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus wacht niet te lang met je boeking!

Basic Bungalowtenten
Tent 1 t/m 12
Tent 24 t/m 29

Hosteltenten
13 & 14

Safaritenten
Tent 16 t/m 23