Waanzinnige Waterweek

Samen met je vrienden of gezin een week lang alle watersporten doen die door Elba Travels worden aangeboden. We gaan je leren windsurfen, zeilen en suppen! Ook ga je kajakken incl een supertoffe cliffjump en als klap op de vuurpijl ga je ook nog eens snorkelen bij een echt scheepswrak! En dat allemaal terwijl je omgeven wordt door de prachtige natuur en uitzicht hebt op de kustlijn van Elba.

Programma in het kort
De Waanzinnige Waterweek begint zondagochtend en eindigt vrijdagmiddag. Overdag ben je, onder begeleiding van gecertificeerde Nederlandse instructeurs, druk met peddelen, overstag gaan, klaren en vooral aan het genieten. ´s Avonds heb je de mogelijkheid om naar de leukste plekken en meest idyllische stadjes van het eiland te gaan of een drankje te doen op ons gezellige kamp.

Intern of Extern?
Tijdens de watersportweek kun je bij ons op het Elba Travels Kamp een tent huren. Voor meer informatie over onze tenten en prijzen kun je hier klikken.
Wil je zelf je accommodatie regelen op Elba, dan kan dat ook. In dat geval boek je één of meerdere watersportpakketten die op deze pagina worden toegelicht. Kies dan tijdens het boeken voor ‘zonder accommodatie’.

Kies één van onderstaande pakketten voor jouw Waanzinnige Waterweek!


XL Watersportpakket

Programma
Het XL Watersportpakket neemt in totaal 9 dagdelen in beslag die verspreid worden over 6 dagen. Dit betekend dat er ook nog 3 dagdelen zijn dat je vrij hebt. Hoe de exacte programma indeling is zal ter zijne tijd worden gecommuniceerd. Ben je twee weken op Elba? Dan kun je het watersportpakket spreiden over twee weken, zodat je wat meer vrije tijd hebt tussendoor.

Prijs:
€ 170,00 voor kinderen t/m 12 jaar
€ 185,00 vanaf 13 jaar en ouder

Uitgebreide zeil-of windsurfcursus

  • 6 dagdelen zeilen of windsurfen
  • Nederlandstalige instructeurs

Kun jij niet kiezen tussen Zeilen of Windsurfen? Het is ook mogelijk om 3 dagdelen te zeilen en 3 dagdelen te windsurfen.

Programma
Een dagdeel bestaat uit 2 uur surfen of 3 uur zeilen. Er zal gedurende 6 dagen één dagdeel per dag les gegeven worden, deze vindt plaats in de ochtend of middag. 
Op locatie communiceren we welke dagdelen jullie leskrijgen. Mochten er voorkeuren zijn voor dagen kunnen jullie dit (liefst van te voren) bij ons aangeven, dan doen wij ons uiterste best hier rekening mee te houden.

Prijs:
€ 130,00 voor kinderen t/m 12 jaar
€ 145,00 vanaf 13 jaar en ouder

Data en Prijzen diverse accommodatie

De Waanzinnige Waterweken bieden wij alleen aan in het hoogseizoen. Je kunt een accommodatie kiezen die een verblijf heeft van zaterdag tot zaterdag. Dit sluit perfect aan, aangezien de Waanzinnige Waterweek op zondagochtend begint en de laatste activiteit op vrijdag plaats vind.

2p Basic Tent3p Basic Tent4p Basic TentSafaritent 4p vanaf:Safaritent 5p
8 tot 14 juli€ 299,€ 375,-€ 425,-€ 699,-€ 775,-
15 juli tot 18 augustus€ 349,-€ 399,-€ 449,- € 825,- € 899,-
19 tot 25 augustus€ 399,-€ 475,-€ 525,-€ 775,-€ 775,-
26 aug tot 2 sep € 299,- € 375,- € 425,- € 599,- € 649,-

Beschikbaarheid Safaritent

Wanneer een tent niet verschijnt tijdens het boekingsproces betekend dat deze al is volgeboekt.

Boek snel, want vol=vol