Duikvakantie

Ben jij nieuwsgierig naar de magie die zich onder de waterspiegel afspeelt? Ervaar dan de vrijheid en rust die de onderwaterwereld met zich mee brengt en ontdek het rijke leven van de zeebodem! 

Duiken is veel gemakkelijker dan je zou denken, wees klaar om van een nieuwe uitdaging te genieten en duik in een nieuwe wereld! Duiken is een prachtige sport die van alles biedt van actie waarbij je de adrenaline voelt stromen, tot rust en ontspanning. 

Je hebt de keuze uit de Try Scuba als je nog nooit hebt gedoken of je kiest direct voor de cursus Open Water Diver. Deze laatste is een officiële cursus waarmee je het ISS duik diploma kunt behalen. Heb jij je certificaat voor Open Water Diver al? Dan is het ook mogelijk om verder te leren en voor je Advanced certificaat te gaan.

DATA & PRIJS

Vanaf Prijzenobv 1 persoon
DataTry ScubaOpen WaterAdvanced
19 tot 26 juni€ 190,-€ 525,-€ 510
26 juni tot 3 juli € 199,-€ 534,-€ 519,-
3 tot 10 juli€ 199,-€ 534,-€ 519,-
10 tot 17 juli€ 240,-€ 575,-€ 560,-
28 aug tot 4 sep€ 213,-€ 548,-€ 533,-
4 tot 11 september€ 192,-€ 527,-€ 412,-

Inclusief
·   7 overnachtingen bij Elba Travels op Camping Lacona
·   Gebruik van elektriciteit
·   Beddengoed & linnen
·   Nederlandse reisleiding
·   Gratis WiFi
·   Onbeperkt toegang tot het zwembad
·   Reserveringskosten

Exclusief
·   Vervoer van en naar Elba
·   Maaltijden en drankjes
·   Handdoeken
·   Optioneel bij te boeken extra activiteiten
·   Reis/annuleringsverzekering
·   Persoonlijke uitgaven op locatie

Je kunt kiezen uit de standaard Try Scuba, de opleiding Open Water Diver of de Advanced Cursus. Ongeacht welke keuze je hebt gemaakt, ga je deze activiteiten doen onder begeleiding van een professionele duikschool. De instructeurs van deze duikschool zullen je alles leren wat jij nodig hebt om te slagen.

Try Scuba

De Try Scuba is een pakket waarmee je het duiken gaat ontdekken. Verspreid over twee á drie dagen krijg je een theorie module, een strandduik en een bootduik. Duikuitrusting wordt verzorgd en aan het eind van de cursus krijg je een certificaat mee als bewijs dat je deze introductie duik hebt gedaan. Als je nog niet genoeg hebt gekregen van het duiken, kun je direct beslissen of je de vervolg opleiding tot SSI Open Water Diver gaat doen. Mocht je het hier bij willen laten, bieden we je de rest van de week allerlei andere activiteiten aan.

Deze cursus is inclusief:

 • 1 theorie module
 • 1 strandduik
 • 1 boot duik
 • Duikuitrusting
 • Duikcertificaat

Open Water Diver SSI

Weet je al zeker dat je een uitgebreide duikcursus wil gaan volgen, maar heb je nog geen ervaring met duiken, dan is de cursus Open Water Diver echt iets voor jou. In vijf tot zes dagen opleiding krijg je alle facetten van het duiken uitgelegd. Dit houdt in dat je naast praktijkles, ook theorielessen zal moeten volgen en naast de opleiding de tijd neemt om te studeren. Hou er dus rekening mee dat je 5 à 6 dagen zo’n 4 uur per dag met de cursus bezig bent. Precieze tijden worden afgestemd met de instructeur en groep. Nadat je de duikcursus hebt afgerond krijg je een officieel SSI certificaat, waarmee je wereldwijd tot 18 meter diepte mag duiken.

Deze cursus is inclusief:

 • Cursusboek (digitaal), DVD & duiktabel
 • Duik logboek
 • 6 theorie modules
 • 6 zwembad modules
 • 4 boot duiken
 • Duikuitrusting
 • Duikbrevet

Advanced Open Water SSI

Heb jij je Open Water al, maar wil je graag meer leren? De Advanced Open Water Diver-cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger gaat voelen in het water. Dit is een goede manier om meer duiken te maken, en tevens te blijven leren onder toezicht van een instructeur. Binnen deze vijf- tot zesdaagse cursus bouw je op wat je hebt geleerd in de Open Water Diver cursus en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Je maakt kennis met nieuwe activiteiten en nieuwe manieren om te duiken. Je scherpt je vaardigheden aan door vijf adventureduiken te maken waarin je kennismaakt met onderwaternavigatie en duiken in dieper water (meestal tussen de 18 en 30 meter). Daarnaast kun je kiezen uit drie andere Adventureduiken naar keuze, bijvoorbeeld: Digitale onderwaterfotografie, wrakduiken, nachtduiken, enz.

Deze cursus is inclusief:

 • Cursusboek (digitaal)
 • 5 theorie modules
 • 5 specialty duiken
 • Duikuitrusting
 • Duikbrevet

in samenwerking met