2 tot 4 persoons Bungalowtent

Deze tenten zijn eenvoudig ingericht, maar zijn wel voorzien van echte bedden, stroom en licht. Omdat je op Elba voornamelijk buiten leeft heb je dus ook niet zoveel meer nodig. In de tent is voldoende ruimte om je spullen op te bergen en je te bewegen. Een fijn voordeel van de tenten is dat je er gewoon rechtop kunt staan.

In de tent zijn 2 tot 4 slaapplekken aanwezig. Dit is in de vorm van twee stapelbedden bij een 4 persoons, een stapelbed en een los enkel bed bij de 3 persoons tenten en 2 losse bedden bij de 2 persoonstenten. Zoals op de foto’s is te zien kan dit bed als tweepersoonsbed worden neergezet of als apart bed. Aan de voorkant van de tent is een groot raam die je open kunt doen voor ventilatie. Het is voorzien van een hor, zodat de muggen buiten blijven. Aan de binnenkant zit een gordijntje tegen inkijk, ook kun je deze oprollen voor extra ventilatie.  Ook achterin de tent is een smal, maar breed ventilatie hor.

Op het Elba Travels Kamp is een gezamenlijke kooktent met een gezellig terras waar je gebruik van kan maken. Hier kun je zelf koken of tegen een kleine vergoeding met ons mee eten. Hier kun je ook gebruik maken van bestek, servies, pannen, etc. Je hoeft hiervoor dus niks zelf mee te nemen!

Specificaties

  • Voor 2 tot 4 personen per tent
  • Afmetingen 2 persoonstent : 2,40 x 2,60 meter
  • Afmetingen 3 of 4 persoonstent : 2,30 x 3,30 meter
  • Mogelijkheid om te koken in de gezamenlijke kooktent

Gemeenschappelijke keuken en terras